Om oss

Om ErgoLine

ErgoLine har i løpet av de siste 25 årene sett en utvikling på arbeidsplassen hvor alle tilbringer mer og mer tid sittende eller stående foran PC. Det blir derfor enda viktigere enn tidligere å tilrettelegge en riktig ergonomisk arbeidsplass, tilpasset brukerens behov i både sittende og stående stillinger.

Det er viktig at produktene rundt en arbeidsplass har muligheter for fleksibilitet for å kunne variere kroppens bevegelser innen de samme arbeidsoppgavene. Dette er helt nødvendige tiltak for å kunne redusere og forebygge belastningskader.

ErgoLine har en visjon om å bidra, også i fremtiden, med gode ergonomiske og miljøvennlige produkter for å forebygge belastningskader hos det arbeidende mennesket. Når teknologien utvikles og arbeidsplassen endres, skal ErgoLine være der med tidsmessig riktige produkter. ErgoLine er importør av alle sine produkter og vi har et helt unikt sortiment på ergonomiske, data og design produkter. Vi har gode relasjoner til våre produsenter og er opptatt av Miljøvennlig produksjon hos alle.

Ergonomisenter

Vi holder til på Oksenøy like innenfor Fornebu. Her har vi et ergonomisenter med showroom, hvor alle våre produkter er utstilt. Det er lett å besøke ergonomisenteret med gode parkeringsmuligheter rett utenfor lokalene, kun 5 minutter fra Oslo Sentrum. Det er også gode offentlig transport muligheter.

Vi har et annerledes konsept, et sted for ny skapning og samarbeid basert på lang erfaring og faglig kompetanse.

Fysioterapeut Liz Prince bistå gjerne med fagkompetanse i forhold til ergonomi og produktkunnskap. Liz har tidligere jobbet i 10 år hos stolprodusent HÅG og har erfaring innenfor salg, markedsføring og produktutvikling gjennom 25 år, begynt hos ErgoLine i 2007.

Sven Pickhardt er kunderådgiver hos ErgoLine, for å kunne bistå våre forhandlere i Norge med valg av riktig produkt, hjelp med prosjekter og tilbud, og sørger for at alle har riktig oppdatert produktinformasjon.

Tadas Simokaitis jobber hos oss som lageransvarlig. ErgoLine har lager, kontor og utstilling i samme området, lettere og fortere håndtering av vare og enklere med «haster» bestillinger for våre forhandlere.

ErgoLine har tilknyttet til seg en del samarbeidspartner gjennom flere år for å sørge for at ErgoLine har en enhetlig og profesjonell profil ut mot markedet. Vår nettside er utarbeidet i samarbeid med  Imbera og Herman Ludt Parmo.  

ErgoLine har også avtaler med både lager og transport samt egne montørsamarbeid som kan bistå våre forhandlere med montering av våre produkter om ønskelig.

Lager

ErgoLine AS, rett ved Holtekilen, Oksenøyveien 80, 1366 Lysaker. Samme lokaler med ny adresse: Tornsangerveien 13, 1360 Fornebu

Varemerket ErgoLine 

Når du hører navnet ErgoLine, så kjenner du oss igjen. Vi er overrasket over hvor mange som kjenner til navnet vårt, vi er et lite firma med en høy gjenkjennelsesfaktor.

Våre grunnverdier

ErgoLine; alltid hyggelig å snakke med, vi fokuserer på den personlige samtalen.
Vi hjelper deg med å finne den riktige løsningen. Vi arbeider raskt og effektivt når du trenger vår kompetanse.

Vår visjon

ErgoLines løsninger skal bidra til at arbeidsplassen blir fullkommen. Design på arbeidsplassen er i stadig utvikling i inn- og utland. Vi er alltid på leting etter å finne de beste  miljøvennlige produktene av høy kvalitet som vi med stolthet kan levere til våre samarbeidspartnere.

Les vår Miljøfyrtårnrapport 

Vår misjon

Riktig produktløsning levert av og til motiverte mennesker. Vi ønsker at våre forhandlere og kunder skal føle seg like begeistret over våre idéer og løsninger som oss. Vi er stolt over å kunne levere oversiktlig og god informasjon om produktløsninger som finnes til akkurat ditt prosjekt eller til din kunde.

Vi har entusiasme for at god design ikke skal bli ødelagt på grunn av manglende finish. ErgoLine har alle typer tilbehørsprodukter, som igjen har betydning for at flotte  tidsmessige arbeidsplasser blir skånet for unødvendig rot og støy som ledninger, PC, avfall, osv.

Vi er lidenskapelig opptatt av det ergonomiske, og leverer gode produkter som forebygger belastningsskader, til det arbeidende mennesket.

GDPR- Personlig Integritet.

Les mer om vår integritetspolicy:

Integritetspolicy ErgoLine AS