Kontakt oss

Bestillinger: post@ergoline.no

Besøksadresse: Tornsangerveien 13, 1360 Fornebu

Telefon: +47 67 58 79 79

Jan Erik er inspirert av muligheter og nytenkning. Å sette det arbeidende mennesket i fokus ved å introdusere enkle ergonomiske produkter til det norske markedet har vært hans hovedfokus. Jan Erik grunnla ErgoLine for ca. 30 år siden, og er like aktiv og inspirert i dag som daglig leder.

jep@ergoline.no
+47 922 00 225


Liz er fysioterapeut, interiørkonsulent og en erfaren bransjedame, både i forhold til gode produktløsninger og design. Hennes bakgrunn er fra produktutvikling, salg og markedsføring i flere større norske bedrifter. Hun har også arbeidet med produktkonsept og opplæring til europeiske kunder, og har representert Norge i ISO- og CEN-standardiseringsarbeid når det gjelder kontormøbler.

liz@ergoline.no
+47 930 54 375


Sven er produktspesialist og har gode kunnskap om våre produkter, han setter kunden i fokus. Ikke noe er for mye for Sven, han holder roen i travle arbeidssituasjoner. Ring han hvis du lurer på noe i forhold til våre produkter, du vil bli positivt overrasket.

sven@ergoline.no
+47 416 07 497

Anders jobber som trainee og lagermedarbeider hos oss. Han har fokus på å ha orden på lager, håndtering av innkommende bestillinger og sender varer rask til ønsket destinasjon i Norge. Han har også en del operative oppgaver i sin ny stilling som trainee hos oss.

anders@ergoline.no