Kontakt oss

Bestillinger: post@ergoline.no

Telefon: +47 67 58 79 79

janerik_redigert
Jan Erik er inspirert av muligheter og nytenkning. Å sette det arbeidende mennesket i fokus ved å introdusere enkle ergonomiske produkter til det norske markedet har vært hans hovedfokus. Jan Erik grunnla ErgoLine for ca. 25 år siden, og er like aktiv og inspirert i dag som daglig leder.

jep@ergoline.no
+47 922 00 225

liz_redigert
Liz er fysioterapeut, interiørkonsulent og en erfaren bransjedame, både i forhold til gode produktløsninger og design. Hennes bakgrunn er fra produktutvikling, salg og markedsføring i flere større norske bedrifter. Hun har også arbeidet med produktkonsept og opplæring til europeiske kunder, og har representert Norge i ISO- og CEN-standardiseringsarbeid når det gjelder kontormøbler.

liz@ergoline.no
+47 930 54 375

sven_redigert-copy
Sven er en erfaren kundekonsulent og altmuligmann som setter kunden i fokus. Ikke noe er for mye for Sven, han holder roen i travle arbeidssituasjoner. Ring han hvis du lurer på noe i forhold til våre produkter, du vil bli positivt overrasket.

sven@ergoline.no
+47 416 07 497

jimmie_redigert
Jimmie er ansvarlig for lager og logistikk. Han har kontroll over hva som finnes til enhver tid, han jobber fokusert og sørger for at våre forhandlere får riktig vare til avtalt tid. Jimmie er også vår support på IT, og har stor kunnskap om datateknologi.

post@ergoline.no
+47 64 000 345